Flagfootball

Werpen

Techniek
Level 1

Het lukt je niet om de bal over korte (tot 10 meter) en lange afstand (20 meter) op maat te gooien. De bal valt vaak op de grond. De bal dwarrelt door de lucht (draait niet om zijn lengteas), de techniek van de worp is niet goed.

Level 2

Je vind het lastig de bal over korte en lange afstand op maat te gooien. Je hebt duidelijk één voor keurs worp die je steeds gebruikt. Het lukt soms deze worp techniek (waarbij de bal draait over zijn lengteas) redelijk toe te passen tijdens het spel. 

Level 3

Je kan de bal over korte stukken goed op maat gooien. Langere afstand is nog lastig. De technische uitvoering wordt merendeels goed uitgevoerd. Het lukt niet dit altijd goed te pasen tijdens het spel.

Level 4

Je kan de bal over korte en lange afstand goed op maat gooien. Je beheerst daarbij goed de verschillende worp technieken en de technische uitvoering. Het is alleen nog lastig de bal op maat aan te geven tijdens het spel.

Level 5

Je kan de bal over korte en lange afstand perfect op maat gooien. Je beheerst daarbij volledig de verschillende worp technieken en technische uitvoering die je perfect kan toepassen in het spel