Lichamelijke opvoeding (LO)

Respect

 

  Level 1
Level 2
Level 3
Level 4
Gedrag

Ik vertoon regelmatig gedrag wat niet thuis hoort op school  (bijv: schelden, uitlachen, belachelijk maken, buiten sluiten, fysiek geweld, etc.) en pas mijn gedrag pas aan nadat ik word aangesproken door docent of klasgenoot.

Ik ga op een respectvolle manier om met anderen, zonder gedrag te vertonen dat niet op school thuis hoort (bijv: schelden, uitlachen, belachelijk maken, buiten sluiten, fysiek geweld, etc.)

Ik ga op een respectvolle manier om met anderen, zonder gedrag te vertonen dat niet op school thuis hoort. (bijv: schelden, uitlachen, belachelijk maken, buiten sluiten, fysiek geweld, etc.). Ik spreek ook andere leerlingen aan op wangedrag.

Ik ga op een respectvolle manier om met anderen, zonder gedrag te vertonen dat niet op school thuis hoort (bijv: schelden, uitlachen, belachelijk maken, buiten sluiten, fysiek geweld, etc.). Je hebt een positieve invloed op anderen

Zelfstandigheid

Ik heb moeite om zelfstandig aan de gegeven opdracht te werken en heb veel sturing nodig van de docent. Ik hinder hiermee het leerproces van anderen.

Ik kan zelfstandig aan de gegeven opdracht werken en heb soms nog sturing nodig van de docent.

Ik kan goed zelfstandig aan de gegeven opdracht werken en heb weinig sturing nodig van de docent.

Ik kan goed zelfstandig aan de gegeven opdracht werken en toon verantwoordelijkheid voor het goed verlopen van de les/opdracht. 

Log in om deze rubric te printen
of binnen jouw account aan te passen.