Lichamelijke opvoeding (LO)

Organisatie 

  Level 1
Level 2
Level 3
Level 4
Organisatie voor de les

Ik ben afgelopen periode 3 of meer keer mijn spullen vergeten. Bij blessure/spullen vergeten laat ik dat ik niet/nauwelijks uit mij zelf aan de docent weten

Ik ben afgelopen periode 2 keer mijn spullen vergeten. Bij een blessure/spullen vergeten wacht ik af tot de docent mij een opdracht geeft.

Ik ben afgelopen periode 1 keer mijn spullen vergeten. Bij een blessure/spullen vergeten overleg ik in de les met de docent wat ik tijdens de les kan doen. (Bijv: scheidrechter, schema maken, coachen, klaarzetten/opruimen, etc).

Ik ben afgelopen periode 0 keer mijn spullen vergeten. Bij een blessure/spullen vergeten neem ik voor de les initiatief en doe ik een voorstel wat ik tijdens de les kan doen. (Bijv: scheidrechter, schema maken, coachen, klaarzetten/opruimen, etc).

Omgang met materiaal

Ik ga ruw en onvoorzichtig om met het materiaal en moet daarop regelmatig worden aangesproken. Ik weet niet hoe en waar ik spullen moet opruimen/klaarzetten.

Ik behandel het materiaal waarvoor het bedoeld is, ik heb sturing nodig hoe en waar het opgeruimd/klaargezet moet worden.

Ik behandel het materiaal waarvoor het bedoeld is en ik weet hoe en waar het opgeruimd/klaargezet moet worden.

Ik behandel het materiaal waarvoor het bedoeld is en ik weet hoe en waar het opgeruimd/klaargezet moet worden. Ik spreek ook andere leerlingen aan op verkeerd gebruik en stuur aan tijdens het opruimen/klaarzetten.


Deze rubric is ontwikkeld op basis van de rubric Inzet

Log in om deze rubric te printen
of binnen jouw account aan te passen.