Lichamelijke opvoeding (LO)

Organisatie 

  Level 1
Level 2
Level 3
Level 4
Organisatie voor de les

Ik ben afgelopen periode 3 of meer keer mijn spullen vergeten en/of ben 3 of meer keer te laat. Bij blessure/spullen vergeten laat ik dat ik niet/nauwelijks uit mij zelf aan de docent weten

Ik ben afgelopen periode 2 keer mijn spullen vergeten en /of 2 keer te laat gekomen in de les . Bij een blessure wacht ik af tot de docent mij een opdracht geeft.

Ik ben afgelopen periode 1 keer mijn spullen vergeten en/of ben 1 te laat gekomen in de les. Bij een blessure overleg ik in de les met de docent wat ik tijdens de les kan doen. (Bijv: scheidrechter, schema maken, coachen, klaarzetten/opruimen, etc).

Ik ben afgelopen periode 0 keer mijn spullen vergeten en ben nooit te laat geweest in de les. Bij een blessure neem ik voor de les initiatief en doe ik een voorstel wat ik tijdens de les kan doen. (Bijv: scheidrechter, schema maken, coachen, klaarzetten/opruimen, etc).

Omgang met materiaal

Ik ga ruw en onvoorzichtig om met het materiaal en moet daarop regelmatig worden aangesproken. Ik weet niet hoe en waar ik spullen moet opruimen/klaarzetten.

Ik behandel het materiaal waarvoor het bedoeld is, ik heb sturing nodig hoe en waar het opgeruimd/klaargezet moet worden.

Ik behandel het materiaal waarvoor het bedoeld is en ik weet hoe en waar het opgeruimd/klaargezet moet worden.

Ik behandel het materiaal waarvoor het bedoeld is en ik weet hoe en waar het opgeruimd/klaargezet moet worden. Ik spreek ook andere leerlingen aan op verkeerd gebruik en stuur aan tijdens het opruimen/klaarzetten.


Deze rubric is ontwikkeld op basis van de rubric Inzet

Log in om deze rubric te printen
of binnen jouw account aan te passen.